До колегата qpwo.На фона на толкова много километри от значение ли са 1000 км.То за тоя мотор и 100 000 разлика не са от значение та...Друга ми беше мисълта а именно че не съм имал случай аз да бъда излъган до сега от германец ,турчин или арабин живеещ в Германия,де да знам може и така да съм уцелвал.И по тази причина като ми се наложи ходя до там и си купувам кола.И друго,не трябва да забравяме че това за което говорим денонощно тук в тоя е форум се нарича автомобил втора употреба.А колкото до цената,каквото можах направих по въпроса с пазаренето.Сега в настоящия момент обаче се мъча малко да я надигна с измислени ремонтчета и обслужваници които в друг случай не бих си мръднал пръста да ги направя.Златно правило е здрав пръст да не се превързва.А на колегата дето е мераклия за такава кола ще му кажа че мерак се гаси с пари.Гледай само да ти легне на сърце и действай.Аз преди да си я купя бях болен.От дете не бях се вълнувал така.Тази кола ти влиза под кожата и е потенциална съперница на всички съпруги.Влюбването в нея е гарантирано.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Интересувам се от...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщениеДо колегата qpwo.На фона на толкова много километри от значение ли са 1000 км.То за тоя мотор и 100 000 разлика не са от значение та...Друга ми беше мисълта а именно че не съм имал случай аз да бъда излъган до сега от германец ,турчин или арабин живеещ в Германия,де да знам може и така да съм уцелвал.И по тази причина като ми се наложи ходя до там и си купувам кола.И друго,не трябва да забравяме че това за което говорим денонощно тук в тоя е форум се нарича автомобил втора употреба.А колкото до цената,каквото можах направих по въпроса с пазаренето.Сега в настоящия момент обаче се мъча малко да я надигна с измислени ремонтчета и обслужваници които в друг случай не бих си мръднал пръста да ги направя.Златно правило е здрав пръст да не се превързва.А на колегата дето е мераклия за такава кола ще му кажа че мерак се гаси с пари.Гледай само да ти легне на сърце и действай.Аз преди да си я купя бях болен.От дете не бях се вълнувал така.Тази кола ти влиза под кожата и е потенциална съперница на всички съпруги.Влюбването в нея е гарантирано.sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от BMWWW Покажи съобщениеТа викате че тоя Темпомат/Круиз контрол/Автопилот и т.н. не е точно екстра ?Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеХм такава функция "давай към нас и оня да ме вози" още нямаА темпомат/круз контрол е едно и също.
... а иначе знам за темпомата (Германия/Европа ако не се лъжа) и cruise control (US предимно) че са различни названия на едно и също нещо
Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Comment
-
Искам мойта да има или кожа или темпомат ако не и двете,като без едно от тях мога да живеяИначе колкото повече пиша тук толкова повече се самонавивам да ходя другия месец,направо колата е лудница ама можете ли само да ми кажете отзад тесна ли е?Щото като гледам снимки ми се вижда тесничка от седалката до предната седалка става на въпрос
Comment
-
Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщениеPassat 5, макар и с по-малки външни размери е по-просторен отвътре, но на девойките им е идеално.
Аз съм 185 и не ми е приятно да се возя отзад.
Comment
-
Ами колега аз съм 191 и зад мен трудно се влиза но като седнеш и се настаниш не е толкова зле. Ако си примерно 180 185 зад теб ще седна дори и аз без проблем. Задните седалки са изключително удобни (по удобни от предните). Има малко недомислие с предната пасажерска седалка. Поне на мен тя ми е много неудобна заради пространството за краката. Има една преграда долу която много неестествено скъсява разтоянието за краката. Но изглежда само на мен ми е правило впечатление ... и на баща ми всъщност (без той да е толкова висок). Без проблем сме се возили 5 човека до морето (4 момчета и 1 момиче) при положение че аз като най-висок шофирах а другите пичове бяха едри момчета.Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Comment
-
Мда много е дразнещо това за пасажерската седалка... един път се качи едно по-височко момиче и не бях преценил да дръпна още седалката, та умрях от срам като си сви кракататаАко в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеМда много е дразнещо това за пасажерската седалка... един път се качи едно по-височко момиче и не бях преценил да дръпна още седалката, та умрях от срам като си сви кракататаAlfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение..... срамммммм..... а представяш ли си да ги беше дигнала.....Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment